Vaš klic bomo z veseljem sprejeli vsak dan do 22.00 ure, tudi ob nedeljah in praznikih. 


Je prišel čas za menjavo vašega jeklenega konjička, so se začele pojavljati nepričakovane in prepogoste težave, ste imeli prometno nesrečo, ali ste se preprosto naveličali svojega prevoznega sredstva - AVTO JUG d.o.o. odkupuje vse vrste osebnih in dostavnih vozil po območju celotne Slovenije. Vozilo si ogledamo na vasi lokaciji, kupnino plačamo takoj, prav tako pa bomo sami poskrbeli za odvoz vozila.


Pokličite na številko External link opens in new tab or window041579000, izpolnite kontaktni obrazec ali pa nam pošljite MMS. V najkrajšem času se bomo dogovorili za ogled na vašem naslovu.


Postopek odkupa vozil


  • po sprejemu sporočila o prodaji vozila se bomo dogovorili za ogled le-tega na lokaciji, katero nam boste predlagali sami. Zavedamo se, da je hitrost v poslovanju velika prednost, zato se bomo potrudili da bo celoten postopek opravljen v najkrajšem možnem času.
  • ogled in cenitev vozila opravimo neobvezno pri vas. Pri določanju cene upoštevamo dejavnike kot so stanje vozila, število prevoženih kilometrov, zgodovina servisiranja, tržna zanimivost vozila...
  • celotno kupnino za vozilo plačamo takoj v gotovini ali nakažemo na transakcijski račun. Prav tako bomo vozilo takoj odjavili iz prometa ter poskrbeli za spremembo lastništva, nevozna vozila pa brezplačno odpeljali z lastno avtovleko.


V PRAKSI CELOTEN POSTOPEK ODKUPA VOZILA TRAJA CCA. 30 MINUT.
Ogled in cenitev

po sprejemu sporočila o prodaji vozila se bomo dogovorili za ogled na vaši lokaciji

 

Plačilo

celotno kupnino za vozilo plačamo takoj v gotovini ali nakazemo na transakcijski racun.

 

Odvoz

vozilo bomo odjavili iz prometa ter poskrbeli za spremembo lastnistva, nevozna vozila pa brezplačno odpeljali z lastno avtovleko.Dokumenti, potrebni pri prodaji vozila

Prodajo vozila lahko opravi lastnik vozila, kateri je vpisan v prometnem dovoljenju. Izjemoma, v primeru daljše odsotnosti, bolezni... lahko lastnik vozila pooblasti drugo osebo za celoten postopek prodaje v njegovem imenu. V takšnih primerih mora lastnik vozila na upravni enoti ali pri notarju overiti pooblastilo ter ga izročiti osebi, katero je pooblastil.


Pravne osebe ob prodaji vozila izstavijo račun.

Poleg tega je potrebno pri prodaji vozila predložiti celotno dokumentacijo vozila /navodila za uporabo, servisno knjigo../, homologacijski kartonček z vpisanimi morebitnimi spremembami na vozilu ter rezervne ključe.

V kolikor je vozilo ob prodaji registrirano mora lastnik ob odjavi vozila vrniti vse registrske tablice ter predložiti bančno kartico, saj se na TRR vrne neizkoriščen del cestne takse.


Pasti pri prodaji vozil

Velikokrat se pri prodaji vozila posameziki zanašajo na spletne strani, družbena omrežja..., preko katerih poteka prodaja rabljenih vozil. Pri tem pa marsikdo pozablja oziroma ne ve, da za tem stoji nešteto možnosti raznih prevar (nerealne ponudbe z nakazili iz tujine, razne ponudbe za prodajo vašega vozila preko posrednikov z overjenimi pooblastili...). V podjetju Avto Jug se taksnih prijemov ne poslužujemo, zato bomo našim strankam ponudili korektno ceno za vozilo, celoten postopek prodaje pa zaključili s takojšnjo odjavo vozila in spremembo lastništva na nase podjetje.